Намерете ни!

гр. Гоце Делчев
гр. Банско
гр. Благоевград

Обадете ни се!

Г. Делчев: +359 878 672 888
Банско: +359 876 333 382
Благоевград: +359 877 771 332

Работно време

Понеделник - Петък:
8:30 - 17:30

Пишете ни!

adent@abv.bg

Протетична стоматология

Протетична стоматология

В клиника А-Дент, протетичната стоматология обхваща лечението на проблеми породени от липсващи, разрушени или девитализирание зъби. Решенията, които взимат нашите специалисти са строго индивидуални според нуждите на всеки пациент . Решенията, които даваме обхващат следните категории:

Металокерамични коронки и мостове

най-популярният метод използван за възстановяването на дъвкателаната функция и формата на зъбите. Този вид коронка съчетава естетическите качества на порцелана и здравината на метала.

Силиконова протеза

ThermoSens са изработени от термопластичена пластмаса, което позволява отлично прилягане към лигавицата. Използват се в случаите, когато загубените зъби са повече от наличните или при пълно обеззъбяване.Меките протези ThermoSens са гъвкави, еластични и лесни за използване, предоставяща комфорт при носене от пациента. Те не променят своя цвят и форма в процеса на употреба, а също така са и много издръжливи и надеждни, защото е почти невъзможно е да се счупят.

Шина за бруксизъм

Изработването и носенето на меки шини нощно време спомага за лечението на бруксизма. По този начин се предпазват зъбите от изтриване и чувствителност.

Изработването на зъбна протеза са необходими от 2 до 5 посещения в клиника А-Дент. Металокерамичните мостове отнемат от 2 до 3 посещения. Разгледайте и нашите предложения за имплатологично лечение тук.