Намерете ни!

гр. Гоце Делчев
гр. Банско
гр. Благоевград

Обадете ни се!

Г. Делчев: +359 878 672 888
Банско: +359 876 333 382
Благоевград: +359 877 771 332

Работно време

Понеделник - Петък:
8:30 - 17:30

Пишете ни!

adent@abv.bg

The Team

Управител и главен лекар
Лекар по дентална медицина
Лекар по дентална медицина
Лекар по дентална медицина
Дентален асистент
Офис мениджър
офис мениджър

Тя посреща пациентите, грижи се за графика на лекарите, контактува с партньорите и доставчиците.